Old School

Εντυπωσιακή η τελευταία Porsche 911 της Singer!

Πολυάσχολη είναι τελευταία η ομάδα της Singer Vehicle Design, η οποία μετά τις πρόσφατες εκδόσεις Honor Roll και Warren επανασχεδίασε την Porsche 911 και δημιούργησε την έκδοση Dolores.

Ο ιδιοκτήτης που ζήτησε τις παρεμβάσεις, έδωσε έμφαση στην άνεση της οδήγησης με την προσθήκη κλιματισμού και συστήματος δορυφορικής πλοήγησης.

Όπως και στις άλλες δύο εκδόσεις, η Dolores χρησιμοποιεί τον 4.0 λίτρων επίπεδο ατμοσφαιρικό αερόψυκτο κινητήρα της Porsche σε συνδυασμό με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι δαγκάνες των φρένων είναι οι κόκκινες Singer Racing με λευκά γράμματα, οι οποίες ωστόσο φαίνονται ελάχιστα μέσα από τις δίχρωμες ζάντες.

Ιδιαίτερο και το ανοιχτό πράσινο χρώμα Seafoam green της έκδοσης Dolores το οποίο συνδυάζεται με νίκελ λεπτομέρειες, ενώ κατόπιν αιτήματος του ιδιοκτήτη το καπάκι για την πλήρωση καυσίμου τοποθετήθηκε στο εμπρός αριστερά φτερό και όχι πάνω στο καπό όπως στις εκδόσεις Honor Roll και Warren.

Στο εσωτερικό, ο ιδιοκτήτης επέλεξε σκούρα πράσινα δέρματα με αρκετές χειροποίητες λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά, ενώ το κάθισμα ρυθμίζεται με οκτώ τρόπους και παρέχει υψηλή άνεση.

Παρόμοια επενδυμένος είναι και ο χώρος αποσκευών κάτω από το καπό, ενώ για αντίθεση υπάρχους λευκές ραφές.

Περισσότερες φωτογραφίες: